blog

Ne batem recordurile? – ne adunam la Dunare si ne unim fortele

Update final

Abia astept urmatoarea aventura pe Dunarea noastra draga!

.Una peste alta noi ne-am simtit minunat, am petrecut cateva zile intre oameni deosebiti si sper sa ne reintalnim cat mai curand posibil!

Robert a incheiat sesiunea cu 20 de avati intre 1.5 si 3 kg ceea ce ne-a facut sa ne simtim mai bine si sa ne aline orgoliul sifonat.

Singurele satisfactii au venit din partea avatilor care au cooperat Vineri foarte bine dupa care au incept sa dispara incetul cu incetul si ei culminand Duminica dimineata cand nu au mai colaborat decat avatei cat pixul.

Update final

 

Update 3. 27.09 / ora: 0730 Dupa o noapte lunga iata-ne pregatiti si inarmati pana in dinti cu tot ce ne trebuie pentru trofeele mult asteptate.Noaptea destul de lunga si friguroasa, am inregistrat temperaturi sub 0 grade, nu a trecut fara peripetii. Emotii au fost, dar date de un copac plutitor care mi-a luat cam 100 m de fir de pe mulineta pe la 3 noaptea. In rest suntem increzatori in sansele noastre.

Update 2. 26.09 / ora: 22.00 Am instalat 4 lansete cu 2 avati si 2 tipari

Update 1. 26.09 / ora: 21.45 Acum am reușit să punem cortul! 

Update-uri

Pentru asta am adunat un grup de prieteni in compania carora incercam un pescuit „de performanta”. Sa facem cele mai bune monturi de care suntem in stare, sa alegem locurile de plantare in functie de experienta fiecaruia dintre noi si sa obtinem performanta care s-ar traduce ca fiind depasirea recordului fiecaruia dintre noi!

Dacă pentru mine misiunea mea este destul de provocatoare, eu trebuie să termin un somn mai mare de 2.67 m, pentru prietenii mei care vor veni din diferite colțuri ale țării, o somn de peste 2 m este suficient pentru a-și bate recordurile astfel încât misiunea nu pare foarte dificila la prima vedere!

Vom vedea ce se intampla si vom tine la curent cu desfasurarea „ostilitatilor”

Urmeaza incepand de maine, 4 zile in care voi face update la acest articol pe masura ce timpul va trece asa ca va invita sa fiti alaturi in incercaea noastra de a prinde cateva somni de mari dimensiuni!

Ca sa fiu sincer, cred ca este un moment propice pentru recorduri si sper ca in aceasta partida sa demonstreze ca se poate si ca pescarii de somn ar trebui sa fie pe apa!

Promite sa incerc sa raspunde tuturor comentariilor primite in masura timpului disponibil si a unui semnal limita!

Echipa pescarilor de somn!

Related posts

2 Thoughts to “Ne batem recordurile? – ne adunam la Dunare si ne unim fortele”

 1. 1. Ar fi interesant sa ne spuneti cu ce scule ati plecat de acasa: lansete, mulinete, fir, etc. Asa cred ca e corect daca tot puneti totul pe masa.
  2. Cine sunt participantii ?
  3. Daca nu este secret locatia acestei partide de pescuit!
  Fir intins!
  Avand in vedere ca noaptea e lunga, pana dimineata poate ne dezvaluiti din secrete

  1. cristian.bors

   salut
   Scuze de intarzierea raspunsului dar din pacate incarcarea de la barca pentru telefoane nu a dorit sa coopereze si ne-au murit telefoanele nemaiputand sa comunicam!
   Am mers la stationar cu lansete de 2.7 – 3 m, fire de 0.6 mm si mulinete puternice cu frane de pana la 28 kg.
   Am escuit cu peste viu incercand la suprafata, intre ape dar si aproape de substrat.
   Singurele emotii au fost Sambata noaptea cand Adi a dat o contra in gol la o trasatura dar somnul a reusit sa fure pestele fara a se si agata in carlig!
   Ramane sa vedem cand organizam urmatoarea iesire!

Leave a Comment